ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Το πρόβλημα στα ριμπάουντ δεν αφορά μόνο τους σέντερ»

Ο Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Μακάμπι τόνισε ότι το πρόβλημα με τα ριμπάουντ δεν αφορά μόνο τους σέντερ της ομάδας.

Πιτίνο: «Το πρόβλημα στα ριμπάουντ δεν αφορά μόνο τους σέντερ»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρικ Πιτίνο:

«Δώστε τα εύσημα στην Μακάμπι, έπαιξε πολύ σκληρά και έβαλε δύσκολα σουτ. Παίξαμε σκληρά, αλλά η αδυναμία μας συνεχίζεται: δεν παίρνουμε ριμπάουντ. Δώσαμε πολλά σουτ. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε έτσι, παρά τα τρία σπουδαία δεκάλεπτα που είχαμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θέλει παίκτη στη θέση «5»«Ο Παπαγιάννης είχε 9 ριμπάουντ, τα καταφέρνει καλά στα τελευταία ματς. Είναι μια αδυναμία μας όλη τη χρονιά. Η μεγαλύτερη αδυναμία είναι στο 1vs1 στην άμυνα. Είμαστε ίδια ομάδα με πέρυσι σε επίπεδο ταλέντο. Πέρυσι κερδίσαμε λόγω πάθους και συγκέντρωσης. Φέτος παίζουμε σκληρά, αλλά δεν παίρνουμε ριμπάουντ. Όταν ο πόιντ γκαρντ έχει τα περισσότερα ριμπάουντ κατά μέσο όρο, είναι πρόβλημα. Στα πρώτα 24” παίζουμε καλή άμυνα».

Για τον κόσμο της Μακάμπι: «Είναι από τους καλύτερους οπαδούς σε όλο το μπάσκετ. Έχω αντιμετωπίσει το Κεντάκι, το Κάνσας, τους Μπλέιζερς. Οι οπαδοί της Μακάμπι διαβάζουν κάθε σουτ, κάθε απόφαση των διαιτητών. Τους δίνω τα εύσημα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ«Μιλήσαμε. Έχει καλό μέγεθος για γκαρντ. Ήταν κάτι θετικό αυτό. Θα δούμε. Το πιο σημαντικό για την Εθνική δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά το να συγκεντρώσεις όσους θέλουν να κερδίσουν για τη χώρα του. Ο Τάιλερ έχει ελληνικές ρίζες. Θα νιώσει αυτό το πάθος. Δεν είμαι Έλληνας, αλλά νιώθω αυτό το πάθος. Θα το νιώσει και ο Τάιλερ, είμαι σίγουρος».

Για τον ανερχόμενο σταρ της Μακάμπι, τον Ντένι Αβντίγια«Πολλοί στα media ακούν τις προβλέψεις των αναλυτών. Δεν λέω πως έχει να κάνει με εκείνον. Το θέμα, πάντως, είναι τα work outs. Εκεί θα παίξει με άλλους 3-4 παίκτες. Το ΝΒΑ είναι η λίγκα του τριπόντου. Στα work outs θα φανεί πού θα φτάσει. Για παράδειγμα, ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε μια καλή χρονιά για μένα, αλλά στα work outs ανέβηκε πολύ. Ο Αβντίγια είναι προφανώς ταλαντούχος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.