ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει με τις ανανεώσεις και πάει για 8αρι και εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

Εξελίξεις πρόκειται να υπάρξουν στο άμεσο μέλλον στο πράσινο στρατόπεδο τόσο σχετικά με τις ανανεώσεις όσο και με τις μεταγραφικές κινήσεις.

Φουλάρει με τις ανανεώσεις και πάει για 8αρι και εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς στο πράσινο στρατόπεδο η ανανέωση των συμβολαίων, τα οποία λήγουν.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η εφημερίδα Πράσινη, πέρα από την πρόταση ανανέωσης σε Αποστολάκη, θα υπάρξουν εξελίξεις και μ΄ άλλους ποδοσφαιριστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις είναι ήδη προχωρημένες με τον Διούδη και απομένει μία τελική επαφή, ενώ πρόταση θα γίνει σε Δώνη και Ινσούα. Η περίπτωση του Αργεντινού ωστόσο είναι αρκετά δύσκολη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά την αποχώρηση του Μουνιέ, σειρά παίρνουν οι Οικονόμου, Μολό και Φάουστο. Στα μεταγραφικά από την άλλη ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» αναζητεί ένα οκτάρη, ένα εξτρέμ και ένα φορ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.