ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Να ανάψει και πάλι τη φλόγα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αρη , το συγκρίνει με αυτό κόντρα στον ΟΦΗ και αναφέρεται στην ευκαιρία να κάνει ένα βήμα μπροστά η ομάδα.

Να ανάψει και πάλι τη φλόγα!

Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ φυσικά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το αποτέλεσμα, που ήθελε, αφού στόχος ήταν η νίκη και μόνο με τη νίκη θα ήταν ευχαριστημένος. Και όμως σε ένα παιχνίδι, που δεν κέρδισε η ομάδα έδωσε και πάλι ελπίδα με αυτό, που έδειξε στο γήπεδο. Μπορεί το τρίποντο και η νίκη να ήρθε με την Λαμία, αλλά η εικόνα της ομάδας σε εκείνο το ματς ήταν κακή και δεν συγκρίνεται με την απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι της Κρήτης μεσοβδόμαδα.\

Ο κόσμος της ομάδας στο ματς με την ΑΕΚ αισθάνθηκε για πρώτη φορά φέτος μεγάλη χαρά. Και από το αποτέλεσμα και από την ανατροπή και από αυτό, που είδε, ήταν η πρώτη φορά, που ο κόσμος έφυγε χαρούμενος από το ΟΑΚΑ. Από τότε λίγο τα αποτελέσματα, λίγο η απόδοση έσβησαν την φλόγα, που είχε ανάψει στον κόσμο μετά από εκείνο το παιχνίδι. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ η φλόγα άναψε και πάλι με την απόδοση της ομάδας. Η νίκη δεν ήρθε, αλλά η εικόνα του αγώνα ήταν για να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Το πιο σημαντικό είναι, ότι όσοι είδαν το παιχνίδι χάρηκαν από τον Παναθηναϊκό, που είδαν και την αντίδραση ειδικά μετά την αποβολή και το 1-0 κόντρα στην ροή του αγώνα.

Οι φίλοι της ομάδας είδαν τον Παναθηναϊκό να παίζει καλά κόντρα σε έναν αντίπαλο, που κάνει μία πολύ καλή χρονιά και σε μία δυνατή έδρα. Για να έχει συνέχεια όλο αυτό και να ανάψει και πάλι η φλόγα για τα καλά, πρέπει η ομάδα να δείξει το ίδιο πρόσωπο και στο παιχνίδι με τον Αρη. Στον πρώτο γύρο το 4-0 έφερε εξελίξεις στον σύλλογο, που τις μάθαμε λίγο αργότερα. Σίγουρα το παιχνίδι αυτό θα είναι πιο δύσκολο από το ματς με τον ΟΦΗ. Διότι ο Αρης δεν είναι μία ομάδα, που παίζει ανοιχτά. Κλείνει τους χώρους και ο Παναθηναϊκός με τέτοιες άμυνες έχει πάντα πρόβλημα και μεσοεπιθετικά υστερεί σε λύσεις. Για να γίνει πιο εύκολο το παιχνίδι, για την ομάδα πρέπει να κάνει κάτι, που το έχει κάνει μόλις τρεις φορές φέτος στο πρωτάθλημα. Να βάλει πάνω από ένα γκολ. Εγινε με την ΑΕΚ, που σημείωσε τρία γκολ η ομάδα, έγινε με τον ΠΑΟΚ και τα δύο γκολ μέσα στην Τούμπα και έγινε και με την Λαμία, που έβαλε άλλα δύο. Αν ο Παναθηναϊκός σκοράρει πάνω από ένα γκολ έχει σοβαρές πιθανότητες για τη νίκη . Αν δεν τον κάνει μπορεί να μην καταφέρει να κερδίσει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ζητούμενο για την ομάδα είναι μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, να κάνει ένα βήμα μπροστά. Και αυτό θα γίνει μόνο αν νικήσει με τον Αρη και εδραιωθεί στην πεντάδα. Αν η νίκη έρθει και με καλή εμφάνιση ακόμα καλύτερα.

*Οι δύο μεταγραφές, που θα γίνουν τον Γενάρη θα είναι μεταγραφές ενδεκάδας. Ηδη υπάρχουν παίκτες, που κοιτάνε Ρόκα και Δώνης. Τα νεότερα τις ερχόμενες εβδομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...