ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Με νίκη στο christmas party του ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο (17:00 - cosmotesports4) στο τελευταίο εντός έδρας ματς για το 2019 και θέλει να αποχαιρετήσει τη χρονιά στο ΟΑΚΑ με νίκη.

Με νίκη στο christmas party του ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο (17:00 – cosmotesports4) στο τελευταίο εντός έδρας ματς για το 2019 και θέλει να αποχαιρετήσει τη χρονιά στο ΟΑΚΑ με νίκη.

Οι “πράσινοι” θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό τους.  Ο Ρικ Πιτίνο δε θα έχει στη διάθεσή του τους Παπαπέτρου και Φριντέτ.

Η πράσινη ΚΑΕ, στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών, έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις στο ΟΑΚΑ, ενώ η γενική είσοδος έχει οριστεί στο 1 ευρώ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.914 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η γιορτή Χριστουγέννων θα γίνει στο PAOSHOP που βρίσκεται στη Θύρα 3 του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων μετά το τέλος του αγώνα  και θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Το PAOSHOP θα προσφέρει δώρα στα παιδιά, αρκετές αναμένεται να είναι και οι εκπλήξεις από τους χορηγούς, ενώ αθλητές της ομάδας θα είναι εκεί για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Επίσης, όσοι δώσουν το «παρών» θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.