ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνετη πράσινη επικράτηση και τώρα… Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε το Ρέθυμνο με 96-74 στο εορταστικό ΟΑΚΑ για τη basket league και τώρα στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ματς με τη Ρεάλ.

Άνετη πράσινη επικράτηση και τώρα... Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε το Ρέθυμνο με 96-74 στο εορταστικό ΟΑΚΑ για τη basket league και τώρα στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ματς με τη Ρεάλ.

Οι πράσινοι με τον Γιώργο Βόβορα στον πάγκο τους, αφού ο Ρικ Πιτίνο βρίσκεται στις ΗΠΑ, συνάντησε αντίσταση για περίπου 30 λεπτά, αλλά έκαναν το καθήκον τους μπροστά στο κοινό τους και έφτασαν στη νίκη που ήθελαν.

Πλέον, το βλέμμα είναι στραμμένο στη σπουδαία αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώτος σκόρερ του “τριφυλλιού” ήταν ο Παπαγιάννης που είχε 18 πόντους, ενώ ο Νικ Καλάθης είχε 11, με 6 ασίστ και άλλα τόσα ριμπάουντ. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ράιον Μπράον με 10 πόντους, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...