ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δοκάρι και… έξω!

Ο κακός Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου βελτιώθηκε στο δεύτερο, είχε ευκαιρίες, άγγιξε το γκολ με τον Κουρμπέλη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κουέστα και το 0-0 τον διατηρεί ισόβαθμο με τον Άρη.

Δοκάρι και... έξω!

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο. Οι πράσινοι όμως στο δεύτερο πάτησαν γκάζι, έκαναν ευκαιρίες αλλά στάθηκαν άτυχοι κι έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με την οποία θα ανέβαιναν στην 4η θέση της Super League.

Το ματς

Στο βροχερό ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καθόλου καλά. Οι μεν «πράσινοι» πέραν της πάσας του Μακέντα που έβγαλε τον Περέα τετ α τετ με τον Κουέστα από πλάγια θέση (22’), δεν είχαν καμία αξιόλογη φάση στο ενεργητικό τους, οι δε «κίτρινοι» απειλούσαν μόνο όταν κατάφερναν να βγουν στο επιθετικό τρανζίσιον, κάτι που γινόταν σπάνια ή με μακρινά σουτ. Επιπλέον, οι στατικές φάσεις περνούσαν ανεκμετάλλευτες από αμφότερες τις ομάδες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καθόλου καλή εικόνα, γεγονός που έδινε το δικαίωμα στον Άρη να ελπίζει και να ανεβαίνει όλο και περισσότερο η αυτοπεποίθηση του. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας  με 57-43% αλλά οι τελικές να είναι οριακά υπέρ του Αρη που είχε δύο προς την εστία έναντι μίας του «τριφυλλιού».

Στο δεύτερο ημίχρονο το τριφύλλι εμφάνισε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα άκρα του και όσο περνούσε η ώρα τόσο έσφιγγε τον κλοιό γύρω από το κεφάλι του Άρη. Παρά ταύτα όμως και κόντρα στη ροή του ματς ο Αρης είχε τρεις ατομικές ενέργειες «φωτιά» από αριστερά με τον Λάρσον (61’) και τον Φετφατζίδη που σκόραρε στο 62’ αλλά ξεκίνησε την ενέργεια του από θέση οφ σάιντ, ενώ στο 71’ πέρασε τρεις παίκτες αλλά ο Διούδης έδιωξε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 82ο λεπτό για τον Παναθηναϊκό, με την κεφαλιά του Κουρμπέλη να σταματάει στο δοκάρι του Κουέστα.

Το τριφύλλι έχασε μια χρυσή ευκαιρία, μιας και αν έπαιρνε τη νίκη θα ανέβαινε στην 4η θέση της Super League.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ινσούα, Μπουζούκης (74’ Χατζηθεοδωρίδης), Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (66’ Ζαχίντ), Περέα (83’ Περέα), Μακέντα.

Άρης: Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (90’+2’ Ντιγκινί), Λάρσον (71’ Τόνσο), Γκάμα (58’ Μαντσίνι), Ιντέγε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.