ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πούγγουρας: «Μας έλειψε η τελική προσπάθεια»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι χθες αντιμετώπισαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Πούγγουρας: «Μας έλειψε η τελική προσπάθεια»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας σχολίασε τη χθεσινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα, που το δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας ότι ήταν στα ίδια κυβικά με εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο στεκόμασταν καλά αμυντικά, δεν καταφέραμε να απειλήσουμε τον αντίπαλο, να γίνουμε πιεστικοί, να δημιουργήσουμε φάσεις. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε εντελώς διαφορετικά, πιέσαμε τον αντίπαλο, είχαμε και το δοκάρι. Ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι, καμία ομάδα δεν βγήκε κερδισμένη και καμία δεν έχασε», ανέφερε αρχικά.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι έλειπε από τον Παναθηναϊκό: «Έλειπαν οι ευκαιρίες και η τελική προσπάθεια. Το ματς έληξε 0-0, είναι ολοφάνερο».

Για την απουσία του κόσμου: «Πρέπει κι εμείς να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αυτό έρχεται μέσα από τις καλές εμφανίσεις και μέσα από θετικά αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι το κυριότερο. Εμείς θα ζητήσουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, από τη στιγμή που θα έχουμε θετικά αποτελέσματα και όμορφες εμφανίσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.