ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πενθήμερη άδεια και μετά ντέρμπι

Αδειάζει το Κορωπί, μαζεύονται πάλι το Σάββατο οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Πενθήμερη άδεια και μετά ντέρμπι

Τις διακοπές των Χριστουγέννων θα απολαύσουν από σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί αναμένεται να αδειάσει για τις επόμενες πέντε μέρες.

Ο Γιώργος Δώνης έχει δώσει πενθήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να περάσουν τις γιορτινές ημέρες με τις οικογένειές τους και να γεμίσουν μπαταρίες, πριν από το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί στο ξεκίνημα του 2020.

Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στις προπονήσεις το Σάββατο και θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 19:30 το απόγευμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα ντέρμπι που θυμίζουμε πως θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού απ’ όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.