ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Έπρεπε να ήμασταν πιο επιθετικοί»

Ο Φεντέρικο Μακέντα μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη υποστήριξε πως οι πράσινοι θα έπρεπε να παίξουν από τα πρώτα λεπτά πιο επιθετικά.

Μακέντα: «Έπρεπε να ήμασταν πιο επιθετικοί»

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να παίξει πιο επιθετικά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Άρη σύμφωνα με τον Φεντερίκο Μακέντα και τα όσα υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα της “NOVA”:

“Στο πρώτο ημίχρονο δεν ρισκάραμε και θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Αντιμετωπίσαμε τον Άρη που είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν είχαμε φρεσκάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη. Θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα, αλλά δείξαμε πως θέλουμε τη νίκη πως είμαστε έτοιμοι για όλα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να έχουμε ως στόχο σε κάθε ματς τη νίκη”.

Για το αν το γκολ που ακυρώθηκε του Φετφατζίδη «ξύπνησε» τον Παναθηναϊκό:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Δεν ήμασταν χαρούμενοι με τον τρόπο που παίζαμε. Αυτή η φάση μας έκανε να αντιδράσουμε και ως ομάδα και ο καθένας ξεχωριστά. Να δείξουμε πως θέλαμε τη νίκη. Είχαμε τις ευκαιρίες σε αντίθεση με τον Άρη. Έπρεπε να είχαμε μπει καλύτερα και να ήμασταν πιο επιθετικοί”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.