Πιθανότητα ανατροπής δεδομένων όσον αφορά το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός θα έχουμε, αν οι διαιτητές κάνουν πράξη τη σκέψη τους και προχωρήσουν σε άμεση αποχή, από τη 17η αγωνιστική δηλαδή, του πρωταθλήματος. Κι αυτό, διότι εκείνη την αγωνιστική υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου, που είναι προγραμματισμένο να γίνει χωρίς κόσμο, λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, τι ισχύει σε περίπτωση που το ματς δεν γίνει στη μέρα που έχει προγραμματιστεί; Ο Ολυμπιακός θα εκτίσει την ποινή του στο αμέσως επόμενο εντός έδρας ματς, όποιο κι αν είναι αυτό.

Και θα είναι ορατό πια το ενδεχόμενο να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό με τον κόσμο στο πλευρό του, ανάλογα με το πόσο θα κρατήσει η αποχή ή με το αν αποφασιστεί η 17η αγωνιστική να γίνει εμβόλιμη και συνεχιστεί το υπόλοιπο πρόγραμμα ως έχει.

Ο Ολυμπιακός θα μπορεί να εκτίσει είτε σε ματς Κυπέλλου (η ρεβάνς με την Καλαμάτα στο Καραϊσκάκης θα γίνει μέσα στο τριήμερο 14-16 Ιανουαρίου) είτε σε άλλο ματς πρωταθλήματος ανάλογα με το πότε θα οριστεί η 17η αγωνιστική.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS