Χωρίς την παρουσία φιλάθλων, όποτε κι αν διεξαχθεί, θα γίνει το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός.

Μετά την απόφαση των διαιτητών να αρχίσουν αποχή αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική, μια απορία πολλών ήταν τι θα συμβεί με το ντέρμπι αιωνίων και αν αυτό θα γίνει, τελικά, με κόσμο στις κερκίδες.

Με βάση το άρθρο 22 παράγραφος 6 του ΚΑΠ, το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε.  Αρα, το ντέρμπι θα γίνει δίχως την παρουσία κόσμου.

Το άρθρο αναφέρει:

Σε περίπτωση αναβολής μίας ή περισσοτέρων αγωνιστικών των πρωταθλημάτων της SuperLeague 1 και SuperLeague 2, αν αυτές λάβουν χώρα στον α’ γύρο, τότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τις επόμενες (μη αναβληθείσες αγωνιστικές) και η αναβληθείσα αγωνιστική ορίζεται σε εμβόλιμες ημερομηνίες, εκτός εάν πρόκειται για την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου, οπότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται με αυτή.

Αν, αντιθέτως, η αναβολή λάβει χώρα στον β’ γύρο, τότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται υποχρεωτικά με την αναβληθείσα αγωνιστική και μετακυλίονται συναφώς οι χρονικά επόμενες αγωνιστικές. Στην περίπτωση αυτή οι αγώνες ορίζονται με κοινοποίηση προ δύο (2) ημερών. Στα λοιπά πρωταθλήματα αποφασίζει η εκάστοτε διοργανώτρια αρχή.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS