Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κινηθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο και ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει τη διάθεση να ακολουθήσει τα “θέλω” των Τσάβι Ρόκα και Γιώργου Δώνη.

Από τη στιγμή που η ομάδα ελάφρυνε το ρόστερ της με δυο συμβόλαια όπως του Μουνιέ και του Οικονόμου και με δεδομένη τη νέα ΑΜΚ τον Ιανουάριο, οι “πράσινοι” θα κινηθούν για τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο. Ο Τσάβι Ρόκα ήδη κάνει επαφές για χαφ και εξτρέμ, ενώ αν βρεθεί και επιθετικός καλός σε μια νορμάλ τιμή, θα αποκτηθεί. Αλλιώς, το “τριφύλλι” θα πορευτεί με αυτούς που διαθέτει.

Ταυτόχρονα, τις επόμενες μέρες αναμένουμε τις εξελίξεις με τη λύση της συνεργασίας των Μολό και Φάουστο. Οι δυο τους δείχνουν συνεργάσιμοι και αναζητούν την επόμενή τους ομάδα, κάτι που αν συμβεί, θα κάνει ακόμη πιο εύκολο το… οικονομικό έργο για ενίσχυση.

Ο μεγαλομέτοχος δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει την ομάδα δαπανώντας χρήματα για ενίσχυση που θα αφορά είτε ελεύθερο, είτε δανεικό ποδοσφαιριστή. Αν η ομάδα βρει αυτό που θέλει, τότε ο Αλαφούζος θα δώσει την έγκρισή του για μεταγραφές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου