Ο Φεντερίκο Μακέντα κάνει ένα μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του Παναθηναϊκού και αναφέρεται στη συνέχεια.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μακέντα στην εφημερίδα «Πράσινη»:

«Θεωρώ ότι τα πάμε πολύ καλύτερα θα πρέπει να κοιτάμε και τα θετικά στοιχεία. Έχουμε δώσει δέκα παιχνίδια χωρίς να ηττηθούμε σίγουρα βέβαια κάποια σημεία χρειάζονται βελτίωση. Όμως η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο για να παίζει ολοένα και καλύτερα θεωρώ πως μετά τη διακοπή θα επιστρέψουμε με καλύτερη νοοτροπία».

«Κανείς στην ομάδα δεν είναι χαρούμενος όταν ο Παναθηναϊκός είναι απλά στην εξάδα. Πρέπει να είμαστε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Για εμένα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι μέσα στην πρώτη τριάδα. Ξέρουμε πως δεν είναι κάτι εύκολο για να το πετύχουμε όμως αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας».

«Νομίζω πως απομένουν περίπου δέκα ημέρες για αυτό το παιχνίδι (σ.σ. με Ολυμπιακό) κι όλοι πρέπει να αρχίσουν να το σκέφτονται από τώρα. Αυτό είναι το παιχνίδι που όλοι περιμένουμε πρέπει να πάμε εκεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

«Σαν ομάδα έχουμε δείξει ότι απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους είμαστε πολύ καλύτεροι. Τώρα θα πρέπει να απολαύσουμε τα Χριστούγεννα αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας την 5η Ιανουαρίου. Τότε είναι το παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου