ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χιονίζει τώρα στην Πάρνηθα [vid]

Η χιονόπτωση έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Τετάρτης (25/12) και αναμένεται να ενταθεί το Σαββατοκύριακο.

Χιονίζει τώρα στην Πάρνηθα [vid]

Η χιονόπτωση έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Τετάρτης (25/12) και αναμένεται να ενταθεί το Σαββατοκύριακο.

Σ’ ένα κατάλευκο τοπίο βρήκε το ξημέρωμα την Πάρνηθα, καθώς από το βράδυ των Χριστουγέννων (25/12) χιονίζει στις κορυφές του βουνού. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η χιονόπτωση συνεχίζεται σε μεγάλο υψόμετρο, πάνω από τα 1.000 μέτρα και τόσο στο καταφύγιο Μπάφι, όσο και στο ύψος του καζίνο, το τοπίο είναι λευκό. Από τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν και προς το βράδυ σήμερα (26/12) να χιονίσει και σε χαμηλότερο υψόμετρο.

Εξάλλου, όσο προχωράμε προς το Σαββατοκύριακο και πλησιάζει η κακοκαιρία «Ζηνοβία», ένα μεγάλο μέρος του όγκου της Πάρνηθας αναμένεται να ντυθεί στα λευκά και να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου να ξυπνήσουν σε ένα… άσπρο τοπίο.

Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός
Η νέα Μύκονος για τους τουρίστες: Το νησί με τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα είναι φέτος top προορισμός 378.516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: pagenews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.