ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φριντέτ: “Δεν ήταν η βραδιά μας”

Ολα όσα δήλωσε ο Τζίμερ Φριντέτ μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φριντέτ:

Ολα όσα δήλωσε ο Τζίμερ Φριντέτ μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε στην κάμερα της NOVA: «Η Ρεάλ έπαιξε καλύτερα από εμάς. Είχαν περισσότερες λύσεις. Σούταραν πολύ καλά, γύρισαν καλά τη μπάλα, έβαλαν σημαντικά τρίποντα. Ήταν δύσκολο βράδυ για εμάς. Δεν σουτάραμε καλά εμείς. Η Ρεάλ έλεγξε τα ριμπάουντ και κατάφερε να μας πληγώσει. Κάποιες φορές συμβαίνει αυτό. Πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. 

Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Κυριακής να διορθώσουμε κάπως τα πράγματα. Πρέπει να κάνουμε κάποια κομμάτια καλά αρχής γενομένης από την Κυριακή. Εγώ παίζω καλά, προσπαθώ να είμαι θετικός. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν η βραδιά μας».

ΣΟΚ στη Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ στη Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 3.889 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.