ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαγιάννης: «Έπαιξαν σημαντικό ρόλο τα ριμπάουντ»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε δηλώσεις του τόνισε ότι σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξαν τα πολλά χαμένα πράσινα αμυντικά ριμπάουντ.

Παπαγιάννης: «Έπαιξαν σημαντικό ρόλο τα ριμπάουντ»

Αναλυτικά όσα είπε Παπαγιάννης στην κάμερα της NOVA:

«Η Ρεαλ έπαιξε πάρα πολύ καλά από το ξεκίνημα. Δεν αντιμετωπίσαμε σωστά το πικ εν ρολ και έβαλε μεγάλα σουτ η Ρεάλ. Κάποια επιθετικά ριμπάουντ έπαιξαν ρόλο. Έβαλαν κάποια ελεύθερα σουτ και ήταν κυρίως λάθη των ψηλών. Σε κάθε τομέα πρέπει να βελτιωνόμαστε.

Μας στοίχισε αυτό κόντρα στη Ρεάλ. Λάθη υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι. Κάναμε κάποια εύκολα λάθη, που κόντρα σε ομάδες όπως η Ρεάλ θα στοιχίσουν. Σίγουρα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Εγώ ακούω τις δηλώσεις του προπονητή από την πλευρά μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.