ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το πεντάρι που θέλει ο Παναθηναϊκός!

Αυτός είναι ο στόχος για του... χρόνου!

Το πεντάρι που θέλει ο Παναθηναϊκός!

Είμαστε στο 2019 και ο Παπαγιάννης δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος. Μπορεί σε 2-3 χρόνια να είναι άλλος. Αυτή τη στιγμή πάντως δυσκολεύεται με κάθε βασικό σέντερ στην Ευρωλίγκα. Και φαντάζει απίθανο να ανέβει ένα επίπεδο στον Παναθηναϊκό- τουλάχιστον στο εγγύς αγωνιστικό μέλλον που τον έχει ανάγκη η ομάδα.

Από την αρχή της χρονιάς όλοι μιλάμε για το πεντάρι, για τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, για το ότι πέρα από το alley hoop, δεν υπάρχει τίποτα στα πεντάρια. Ο Ίαν βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, ο Ουάιλι δεν έχει την εμπιστοσύνη κι επομένως οι πράσινοι έχουν μείνει με 2 παίχτες: Μήτογλου και Τόμας. Αυτοί είναι οι ψηλοί του.\

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.