ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Πετυχημένη χρονιά – Να επαναφέρουμε τον σύλλογο εκεί που πρέπει

Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το προσωπικό της Blog στο Panathinaikos24.gr, έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς ενώ αναφέρθηκε και στον μακροπρόθεσμο στόχο όλων στο πράσινο στρατόπεδο.

Πετυχημένη χρονιά - Να επαναφέρουμε τον σύλλογο εκεί που πρέπει

«Καλησπέρα σας,

Πρώτα απ΄όλα θα ήθελα να ευχηθώ σ΄όλους χρόνια πολλά και με το καλό το νέο έτος να φέρει στον καθένα ότι ποθεί και πάνω απ΄όλα φυσικά υγεία. Για μας τους αθλητές ειδικά αυτό αποτελεί προϋπόθεση για να αγωνιστούμε.

Η χρόνια που μας πέρασε μπορώ να την χαρακτηρίσω πετυχημένη τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό. Η ομάδα ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και πάλι ενώ στο πρώτο κομμάτι της νέας σεζόν τα πάμε πολύ καλά, μιας και βρισκόμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα και τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Βουλκίδης!
Παναθηναϊκός: Στα πράσινα και τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Βουλκίδης! 543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε προσωπικό επίπεδο νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και θέλω να πετύχω ακόμα περισσότερα πράγματα, μιας και στόχος όλων μας είναι κάποια στιγμή να επαναφέρουμε το τριφύλλι εκεί που πρέπει να βρίσκεται, δηλαδή στην κορυφή. Φυσικά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι και γι΄ αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τον πετύχουμε.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη, την οποία και έχουμε ανάγκη όλες μας και τη νέα σεζόν,

Εύχομαι καλή χρονιά σ΄όλους και θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Μαρία Οικονομίδου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.