ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεχωρίζει περιπτώσεις ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα ξεχωρίζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τις οποίες πιθανώς θα ενισχυθεί το πράσινο ρόστερ.

Ξεχωρίζει περιπτώσεις ο Ρόκα

Οι υποθέσεις των ανανεώσεων πηγαίνουν αρκετά καλά και ο Τσάβι Ρόκα πλέον σηκώνει για τα καλά τα μανίκια, με σκοπό να ανακαλύψει παίκτες που πιθανώς θα ενισχύσουν το πράσινο ρόστερ.

Όσον αφορά τις προσθήκες και όπως αναφέρει η «Πράσινη» ο Ρόκα έχει εντοπίσει ήδη ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για ένταξη στο ρόστερ, με προτεραιότητα να μπαίνει σε χαφ και εξτρέμ. Σχετικά με την περίπτωση του επιθετικού οι πιθανότητες πλέον για ενίσχυση στη θέση αυτή έχουν μειωθεί.

Ο Τσάβι Ρόκα και ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κινηθεί για παίκτες που είναι αγωνιστικά έτοιμοι και όχι για ελεύθερους που ενδεχομένως να έχουν μείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.