ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Έτσι θα έχουμε τύχη με ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι»

Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο διαφορετικό πρόσωπο που θα πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στα επόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Μήτογλου: «Έτσι θα έχουμε τύχη με ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι»

Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο διαφορετικό πρόσωπο που θα πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στα επόμενα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

Δυστυχώς, δεν κλείσαμε καλά το 2019 στην Ευρωλίγκα. Η Ρεάλ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μας υποχρέωσε σε μια εντός έδρας ήττα. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως είναι η Ρεάλ και ανάλογη δεν θα πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η στεναχώρια μας γι’ αυτή την εμφάνιση και την ήττα μεγαλώνει από το γεγονός ότι δεν δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας που για ακόμη ένα ματς ήρθαν στο ΟΑΚΑ για να μας υποστηρίξουν. Τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για να τους ανταποδώσουμε τη στήριξή τους.

Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Ακολουθούν δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι, όπου είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή συγκομιδή. Είναι, όμως, δεδομένο πως θα πρέπει να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο αν θέλουμε να έχουμε τύχη.

Η χρονιά ολοκληρώνεται αύριο με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Στόχος μας είναι να κλείσουμε το 2019 με μια καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Επειδή αυτό είναι το τελευταίο μου blog για το 2019, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.