ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ, Clasico στο μπάσκετ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ, Clasico στο μπάσκετ!

Πλούσιο σε αγώνες είναι το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Κυριακής (29/12)! Το Betarades.gr το μελέτησε και ξεχώρισε αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος. Την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα, κλέβει το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ. Το παιχνίδι προσφέρει και στοιχηματική επιλογή. Δυνατά σημεία κρατήσαμε επίσης από την Ιταλία και την Τουρκία. Στο μπάσκετ, το ματς που μας απασχολεί προέρχεται από το πρωτάθλημα Ισπανίας. Δεν είναι άλλο από το Clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες στρατηγικές για ένα αγαπημένο παιχνίδι, το κίνο. Ας περάσουμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Δεν ρισκάρουν στο Emirates

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από την Πρέμιερ Λιγκ. Εδώ, έχουμε λονδρέζικο ντέρμπι, με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Τσέλσι. Αμφότερες οι ομάδες «καίγονται» για τους βαθμούς και αυτό θα τις κάνει πιο προσεκτικές.

Η Άρσεναλ θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο. Οι «Κανονιέρηδες» κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό την περασμένη αγωνιστική, στην έδρα της Μπόρνμουθ. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν με τον Ομπαμεγιάνγκ. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τους Gunners, μετά το 0-0 με την Έβερτον. Η Άρσεναλ δείχνει να προσέχει περισσότερο τα μετόπισθεν και παίζει γενικά πιο συντηρητικά. Κάτι ανάλογο περιμένουμε να πράξει και απόψε, αφού περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Άλλωστε, οφείλει να περιορίσει αρχικά τα ατού των αντιπάλων.

Η Τσέλσι με τη σειρά της, επιθυμεί να παραμείνει να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της. Είναι στην τέταρτη θέση και είδε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να την πλησιάζει στον πόντο. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, έχει δύο ήττες, και μάλιστα εντός έδρας. Δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, και αυτό της στοιχίζει. Το No Goal & Under 2.5 επιβεβαιώθηκε και στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Ο Λάμπαρντ θέλει να δει καλύτερο πρόσωπο από τους παίκτες του σήμερα. Πρώτο μέλημά του, είναι να κρατήσει το μηδέν πίσω.

Το ντέρμπι του Λονδίνου δεν προμηνύεται… θεαματικό. Η συγκυρία θέλει τις δύο ομάδες να προσέχουν για να έχουν. Άρσεναλ και Τσέλσι έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και δεν προτίθενται να ρισκάρουν. Πάμε με το Under 2.5 σε απόδοση 2.50.

Το ντέρμπι στην Έμπολι

Τοπικό ντέρμπι έχουμε και στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στη Serie B. Για την 19η αγωνιστική, η Έμπολι υποδέχεται απόψε τη Λιβόρνο. Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη.

Η Έμπολι εντοπίζεται στην 11η θέση της κατάταξης, και μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι απογοητεύουν με την απόδοσή τους μέχρι τώρα. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι είχαν θέσει ως στόχο την άνοδο. Στις 12 τελευταίες αγωνιστικές έχει μόνο μια νίκη. Σήμερα βέβαια, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Υποδέχεται την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Στην έδρα της, η Έμπολι έχει συγκεντρώσει τη μεγάλη πλειοψηφία των βαθμών της (16/22). Με τη βοήθεια του κόσμου της, έχει τα φόντα να πάρει το ντέρμπι της Τοσκάνης και να κλείσει με χαμόγελα το 2019.

Η Λιβόρνο από την άλλη, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Μάλιστα, απέχει δέκα πόντους από τη σωτηρία και το έργο της είναι ήδη πάρα πολύ δύσκολο. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ενδεικτικά, δεν βρήκε δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Οι φιλοξενούμενοι είναι χειρότεροι από τους γηπεδούχους και αποτελούν το αουτσάιντερ και σήμερα.

Δύο κακές ομάδες κοντράρονται απόψε στην Τοσκάνη. Παρόλα αυτά, η Έμπολι υπερέχει έστω και στα… σημεία. Οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν μια σημαντική νίκη και να αρχίσουν να βρίσκουν τα πατήματά τους. Τους εμπιστευόμαστε και πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Σκορ και θέαμα στην Τουρκία

Στο πρωτάθλημα Τουρκίας τώρα, η Αλάνιασπορ φιλοξενεί την Κόνιασπορ. Το ματς θα γίνει στις 15:30, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι προβλέπεται εντυπωσιακό!

Από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις προέρχεται η Αλάνιασπορ. Την περασμένη αγωνιστική, διέλυσε με 1-5 τη Ντενιζλίσπορ. Είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 1-7 επί της Αντάνασπορ για το το κύπελλο. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στο «σπίτι» τους και επιθυμούν να χαρίσουν στον κόσμο τους μία νίκη, πριν αποχαιρετήσουν το 2019. Βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και θέλουν να κοιτάξουν ψηλότερα. Οι Έλληνες, Σιώπης και Μπακασέτας, αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί απόψε. Η Αλάνιασπορ έχει έφεση στο σκοράρισμα και βρίσκει τρόπους να κερδίζει, παρά τα αμυντικά της κενά.

Στην αντίπερα όχθη, η Κόνιασπορ δεν τα πάει τόσο καλά φέτος. Έχει μαζέψει μόλις 15 βαθμούς σε 16 αγώνες. Δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις εννιά τελευταίες αγωνιστικές. Για να εντοπίσει κανείς την τελευταία νίκη της, πρέπει να ταξιδέψει πίσω, στις 5 Οκτωβρίου! Τότε, είχε κερδίσει με 1-4 την Κασίμπασα. Την προηγούμενη αγωνιστική, έχασε με 0-1 από την Τράμπζονσπορ. Βέβαια, έχει καταφέρει να αποδράσει με το «διπλό» από το γήπεδο ττης Αλάνιασπορ, στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις της. Και σήμερα λοιπόν, θα ψάξει τη νίκη που θα σημάνει την αντεπίθεση!

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι. Η Αλάνιασπορ είναι ανώτερη, όμως η Κόνιασπορ έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και θα τα δώσει όλα. Έτσι, θα εστιάσουμε στα γκολ, που προβλέπονται… πολλά. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Clasico με σκληρές άμυνες

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ και της ACB. Το παιχνίδι που δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα, είναι το Clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ. Τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και της Euroleague συγκρούονται στο Palau Blaugrana!

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε μεσοβδόμαδα τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Πέσιτς ήταν ανώτερη από τους «Ερυθρόλευκους» και επικράτησε με 90-80. Σήμερα έχει ακόμα πιο δύσκολη αποστολή. Υποδέχεται τη Ρεάλ, από την οποία έχει χάσει ήδη φορές φέτος. Μία στη Euroleague και μία στο ισπανικό Σούπερ Καπ. Σε αμφότερες τις αναμετρήσεις, οι «Μπλαουγκράνα» αντιμετώπισαν προβλήματα με την άμυνα των Μαδριλένων. Μάλιστα, δεν «έπιασαν» τους 80 πόντους σε κανένα από τα δύο ματς. Στο πρωτάθλημα, η Μπάρτσα είναι μια νίκη πίσω και θέλει να κερδίσει οπωσδήποτε απόψε. Συνεπώς, πρέπει να βρει τρόπο να φτάσει σε εύκολα καλάθια και να βάλει «στοπ» στα ατού της αντιπάλου.

Από μια εκπληκτική εμφάνιση στη Euroleague προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» έπαιξε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και απέδρασε με το 75-87. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πιο «καυτή» ομάδα της Ευρώπης. Να σημειωθεί ότι στην Ευρωλίγκα μετράει έντεκα συνεχόμενες νίκες! Εκτός από το σημερινό clasico είναι οι Γιουλ και Ρέγες. Δεν είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί ο Κάρολ. Έτσι, η μηχανή του Πάμπλο Λάσο πρέπει να δώσει βάση στην άμυνα και να περιορίσει ξανά τους σταρ της Μπάρτσα. Με τις ελλείψεις που έχει η Ρεάλ, η άμυνα μπορεί να αποτελέσει τη βάση της για τη διεκδίκηση του μεγάλου «διπλού».

Στα δύο φετινά ντέρμπι, το σκορ δεν ξέφυγε, μένοντας κάτω από τους 168 πόντους. Και απόψε, βλέπουμε ένα «κλειστό» σχετικά παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα θα αναζητήσει μόνο τη νίκη και οφείλει να δυσκολέψει τη δημιουργία της Ρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν ξανά σκληρή άμυνα. Για όλα τα παραπάνω, ποντάρουμε στο Under 168.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE