ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιδημία στο πράσινο στρατόπεδο: Εκτός και οι Δώνης – Κολοβός

Χωρίς τέσσερις παίκτες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση καθώς μετά τους Κουρμπέλη και Βαγιαννίδη, σήμερα δεν προπονήθηκαν ούτε οι Δώνης - Κολοβός λόγω ίωσης.

Επιδημία στο πράσινο στρατόπεδο: Εκτός και οι Δώνης - Κολοβός

Επιδημία «έπεσε» στο πράσινο στρατόπεδο, μιας και μετά τους Κουρμπέλη και Βαγιαννίδη και εκτός λόγω ίωσης έμειναν και οι Δώνης – Κολοβός.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι όλοι πράσινοι φέτος έκαναν εμβόλιο, αλλά απ΄ ότι φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό για τους 4 παίκτες.

Η ανησυχία είναι έντονη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, μιας και αν συνεχιστεί η κατάσταση η ομάδα θα αποδεκατιστή ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξανά, μετά την απόφαση των διαιτητών για αποχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...