ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δήλωσαν ομαδικό κώλυμα οι διαιτητές ως τις 17 Γενάρη

Ακόμα μία κίνηση αντίδρασης από τους Έλληνες διαιτητές και βοηθούς, που δήλωσαν ομαδικό κώλυμα σύμφωνα με πληροφορίες, ως τις 17 Ιανουαρίου.

Δήλωσαν ομαδικό κώλυμα οι διαιτητές ως τις 17 Γενάρη

Τη στιγμή που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το αυριανό (30/12) Δ.Σ. της Superleague αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση την απόφαση των διαιτητών να προχωρήσουν σε αποχή λόγω των μηνύσεων εναντίον τους, αλλά και της επίθεσης στο σπίτι του Ευαγγέλου, οι Έλληνες ρέφερι προχώρησαν σε ακόμα μία κίνηση.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.