ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός για Μορλάνες! (vid)

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ενδιαφέρεται για τον 20χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ, Μανού Μορλάνες.

Παναθηναϊκός για Μορλάνες! (vid)

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ενδιαφέρεται για τον 20χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ, Μανού Μορλάνες.

Για την απόκτηση του Μανού Μορλάνες κινείται ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει η έγκυρη Marca. Οι “πράσινοι” ενδιαφέρονται περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα για τον ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο. Πρόκειται για τον 20χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ, ο οποίος φαίνεται να παραχωρείται δανεικός για να πάρει λεπτά συμμετοχές.

Ο Μορλάνες έχει παίξει μόλις δυο ματς στη φετινή la liga, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί δέκα φορές με την ομάδα του. Η Βιγιαρεάλ τον παραχωρεί δανεικό, τη στιγμή που ο Τσάβι Ρόκα ψάχνει για ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του, γνωρίζοντας πολύ καλά τη συγκεκριμένη αγορά.  Εκτός από τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρον για τον νεαρό έχουν δείξει  οι Ουέσκα και Βαγιεκάνο από την Ισπανία, η Φίτεσε από την Ολλανδία και η Οστάνδη από το Βέλγιο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.123 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.