ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Προς Ολυμπιακό ο Αθανασακόπουλος»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος οδεύει προς τον Ολυμπιακό.

«Προς Ολυμπιακό ο Αθανασακόπουλος»

Είναι μια ιστορία που… σέρνεται εδώ και πολύ καιρό για τον Παναθηναϊκό. Και για ένα παιδί που έχει ξεχωρίσει από τους μικρούς, που έλαβε μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, που είχε συζητήσεις από νωρίς για επέκταση του συμβολαίου του. Αλλά δεν έφτασε ποτέ σε συμφωνία. Ο λόγος για τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός δε φαίνεται να βρίσκει κοινό σημείο επαφής με τον Παναθηναϊκό και οι φήμες… οργιάζουν πως ήδη έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Έναντι πολύ μεγαλύτερου ποσού απ’ αυτό που του δίνει ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, για τον παίκτη είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται πως ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα πιο μπροστά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.