ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Νέα δημοσιεύματα για Χατζηγιοβάνη και ομάδα του εξωτερικού

Ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Στουτγάρδης για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού.

Νέα δημοσιεύματα για Χατζηγιοβάνη και ομάδα του εξωτερικού

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κάνει μια καλή χρονιά, είναι κομβικός για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και από τη στιγμή που ανανέωσε το συμβόλαιό του, εμφανίζεται ανανεωμένος.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα συλλόγων του εξωτερικού, οι οποίοι παρακολουθούν την εξέλιξή του και είναι έτοιμοι να… δράσουν.

Μία απ’ τις ομάδες αυτές είναι η Στουτγάρδη. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν δημοσιεύματα και πληροφορίες για τους Γερμανούς και τον Χατζηγιοβάνη. Πριν από μερικούς μήνες και πάλι ήταν στην… πρώτη γραμμή το όνομα των Γερμανών και το ενδιαφέρον για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt, ο Χατζηγιοβάνης είναι ο ένας από τους τρεις νεαρούς που έχει ξεχωρίσει η Στουτγάρδη. Οι άλλοι δύο είναι ο Άντρε Γκριν της Άστον Βίλα και ο Άντονι Μουσάμπα της Ναϊμέγκεν.

Επίσημη πρόταση, πάντως, δεν υπάρχει, ενώ ο Χατζηγιοβάνης αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.