ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Μορλάνες και οι υπόλοιποι

Ο Τσάβι Ρόκα αναζητεί κυρίως στην Ισπανία τον παίκτη που θα έρθει για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Μανού Μορλάνες να είναι στη λίστα σύμφωνα με τη Marca.

Ο Μορλάνες και οι υπόλοιποι

Ο Μανού Μορλάνες είναι το πρώτο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια σχετικά με τους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού εν όψει του Ιανουαρίου. Προέκυψε χθες αργά τη νύχτα από την Ισπανία. Και συγκεκριμένα από τη Marca, η οποία με δημοσίευμά της ανέφερε πως οι πράσινοι έχουν κινηθεί για την περίπτωση δανεισμού του.

Πρόκειται για τον 20χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ, ο οποίος φαίνεται να παραχωρείται δανεικός για να πάρει λεπτά συμμετοχής. Ο Μορλάνες έχει παίξει μόλις δυο ματς στη φετινή la liga, ενώ πέρυσι είχε αγωνιστεί δέκα φορές με την ομάδα του.

Η Βιγιαρεάλ τον παραχωρεί δανεικό. Εκτός από τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρον για τον νεαρό έχουν δείξει οι Ουέσκα και Βαγιεκάνο από την Ισπανία, η Φίτεσε από την Ολλανδία και η Οστάνδη από το Βέλγιο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 81.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο δεν είναι μόνο ο Μορλάνες που φέρεται να εξετάζεται από τον Ρόκα. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής αναζητεί κυρίως στην Ισπανία ποδοσφαιριστές που θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά στο τριφύλλι. Και μάλιστα… άμεσα.

Η περίπτωση Μορλάνες δείχνει και το σκεπτικό με το οποίο κινούνται οι πράσινοι εν όψει Ιανουαρίου. Θέλουν παίκτες που θα βοηθήσουν ακόμα και για ένα εξάμηνο, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της μέσα σε αυτό και να καλύψει τα κενά της. Διαφορετικά δε θα συζητούσαν για περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να έρθει μονάχα ως δανεικός και για λίγα ματς.

Άλλωστε, υπάρχει και μια… δεύτερη λίστα με παίκτες τα συμβόλαια των οποίων τελειώνουν το καλοκαίρι. Κι εκεί ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει με μεγαλύτερη ασφάλεια και με περισσότερο χρόνο τους ποδοσφαιριστές που θα του κάνουν τη διαφορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...