ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δημοσίευμα – έκπληξη για την επόμενη ομάδα του Πεδουλάκη

Η Live Sport αναφέρει πως ο Πεδουλάκης έχει πρόταση στα χέρια του.

Δημοσίευμα - έκπληξη για την επόμενη ομάδα του Πεδουλάκη

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν κατάφερε να… στεριώσει για πολύ στον πάγκο του Παναθηναϊκού στην τρίτη του θητεία σε αυτόν, ωστόσο παραμένει ένας προπονητής υψηλού επιπέδου για την Ελλάδα και… περιζήτητος κάθε φορά που μια ομάδα αναζητεί προπονητή.

Ο Άρτζι έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, τις οποίες έως τώρα έχει αρνηθεί. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport ωστόσο τον βάζει στο… παιχνίδι για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Του ΠΑΟΚ που προσπαθεί να συνέλθει και δίνει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να δώσει το… φιλί της ζωής στην μπασκετική ομάδα και μέσα στις κινήσεις που προτίθεται να κάνει είναι και η πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη. Ως ένα όνομα που θα εμπνεύσει και θα επαναφέρει την ομάδα στις νίκες.

Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε!
Ευρωλίγκα: ΜΠΑΜ με Μονέκε! 33.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μένει να δούμε αν πράγματι ο Πεδουλάκης θα δεχτεί να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και να αναλάβει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο.

Δείτε το δημοσίευμα:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.