ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο καιρός… χτύπησε το Κορωπί – Εκτός και πάλι Δώνης και Κουρμπέλης

Εντός του γυμναστηρίου διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Ο καιρός... χτύπησε το Κορωπί - Εκτός και πάλι Δώνης και Κουρμπέλης

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης δεν ακολούθησαν την προπόνηση του Παναθηναϊκού, αφού ταλαιπωρούνται από ίωση και αν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό διεξαχθεί κανονικά, τότε θα πρέπει να κάνουν… αγώνα δρόμου για να το προλάβουν.

Παράλληλα, οι Δημήτρης Κολοβός και Γιώργος Βαγιαννίδης έκαναν άλλη ώρα από τους υπόλοιπους και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, αφού ακόμα βρίσκονται στην ανάρρωση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κώστας Κότσαρης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα το τελευταίο διήμερο «χτύπησε» και το Κορωπί, αφού οι παίκτες αναγκάστηκαν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα εντός του γυμναστηρίου, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.521 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.