ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ψάχνεται για Ευρωλίγκα ο Ούντο – Το σενάριο για Παναθηναϊκό

Από χθες κυκλοφορεί η φήμη για τον Ούντο, αλλά προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι. Ωστόσο ο παίκτης ψάχνεται για την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα.

Ψάχνεται για Ευρωλίγκα ο Ούντο  - Το σενάριο για Παναθηναϊκό

Είναι ένα σενάριο που… παίζει από χθες το βράδυ. Κυκλοφορεί στα media. Θέλει τον Παναθηναϊκό, που είναι στο ψάξιμο για ψηλό, να γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Έκπε Ούντο. Του Νιγηριανού σέντερ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κίνα και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εκεί.

Είναι ένα σενάριο που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Το μόνο δεδομένο; Πως ο πρώην παίκτης της Φενέρμπαχτσε (και πρωταθλητής Ευρώπης όταν αγωνιζόταν εκεί) ψάχνεται για να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα. Αναζητεί ομάδα.

Και το γεγονός πως εκείνος ψάχνει ομάδα και ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν ψηλό που θα τον ανεβάσει επίπεδο, φέρνει τις φήμες και τα σενάρια.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νιγηριανός σέντερ, που στη θητεία του στη Ευρώπη και τη Φενέρμπαχτσε εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, αναγκάζοντας τις ομάδες του NBA να ενδιαφερθούν για την περίπτωση του θηριώδη ψηλού, θα ήταν μία ιδανική λύση για την front line του Παναθηναϊκού, αν φυσικά τα σενάρια ευσταθούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.