ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα δικά μου δικά μου και δικά σας… ΔΙΑΚΟΠΗ!

Η Super League βρισκόταν επί χρόνια σε ομηρία. Και μόλις απελευθερώθηκε, εμφανίστηκε ο αντίλογος. Πρωτάθλημα που δεν παίρνει ο Ολυμπιακός, δεν πρέπει να είναι πρωτάθλημα!

Τα δικά μου δικά μου και δικά σας… ΔΙΑΚΟΠΗ!

Μια χρονιά φεύγει. Μας έκανε σοφότερους; Σε πολλά θέματα, ίσως και ναι. Σε άλλα θέματα, πιθανότατα όχι. Μας έκανε πλουσιότερους; Στον αθλητισμό γενικότερα, ναι. Στο ποδόσφαιρο συγκεκριμένα, όχι. Το αντίθετο. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Ολυμπιακός δεν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο, δεν έχει οδηγήσει τους ανταγωνιστές του τίτλου σε εσωστρέφεια, δεν έχει χρησιμοποιήσει το σλόγκαν «φτιάξτε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές», δεν έχει επιδείξει την «καρδιά του πρωταθλητή» και δεν έχει κατορθώσει να κάνει πρωτοσέλιδο όλα εκείνα τα κλισέ που μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ