ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: “Διπλά” για Γιουνάιτεντ και Τσέλσι!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: “Διπλά” για Γιουνάιτεντ και Τσέλσι!

Εορταστικό το σημερινό (01/01) πρόγραμμα, με την δράση στην Αγγλία να μην σταματά και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η bet365. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με ψυχολογία οι “μπλε”

Στις 14:30, στο Amex Stadium, η Μπράιτον υποδέχεται την Τσέλσι, στον εναρκτήριο αγώνα του 2020 για την Premier League!

Οι γηπεδούχοι,μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, επέστρεψαν στις νίκες το Σάββατο με το πειστικό 2-0 επί της Μπόρνμουθ εντός έδρας. Προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτο με τον Γιάκανμπας και ο καλύτερος του γηπέδου Μόυ “κλείδωσε” τη νίκη στο 79’ με ένα υπέροχο γκολ. Έτσι η Μπράιτον ανέβηκε στην 14η θέση με 23 πόντους, στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-3-3 με τέρματα 14-11. Είχε αποτύχει να νικήσει στα τρία εντός έδρας παιχνίδια που είχαν προηγηθεί.

Η Τσέλσι προέρχεται από το σπουδαίο διπλό με ανατροπή στο ντέρμπι του Λονδίνου! Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 13ο λεπτό και θα έπρεπε να έχει δεχθεί κι άλλο τέρμα αν οι επιθετικοί της Άρσεναλ ήταν πιο εύστοχοι. Κατάφερε να ανατρέψει το σκορ μέσα σε 5 λεπτά κι ενώ δεν είχε απειλήσει ουσιαστικά μέχρι τότε. Ο Ζορζίνιο ισοφάρισε από τραγικό λάθος του Λένο και ο Έιμπραχαμ έκανε το 1-2 με όμορφο γύρισμα στο 87’. Καρδιογράφημα η πορεία της ομάδας του Λάμπαρντ τον τελευταίο μήνα, οι νίκες διαδέχονται τις ήττες. Έβγαλε δύο σερί διπλά στα ντέρμπι του Λονδίνου με Τότεναμ και Άρσεναλ και ηττήθηκε δίχως να σκοράρει εντός έδρας από τις Μπόρνμουθ και Σαουθάμπτον.

Οι πιτσιρικάδες της Τσέλσι πήραν ψυχολογία από την σπουδαία ανατροπή της Κυριακής και έχουν την ποιότητα να επιβληθούν στον αγωνιστικό χώρο της Μπράιτον. Επιλογή μας το διπλό, σε απόδοση 2.00.

Νίκη επιβίωσης για τη Νόριτς

Στις 19:30, στο Carrow Road, η Νόριτς φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας για την 21η αγωνιστική.

Τα “καναρίνια” είναι δίχως νίκη στα 7 τελευταία τους παιχνίδια (0-3-4), αλλά σε πολλά από αυτά άξιζαν κάτι παραπάνω. Έχασαν πολλές και τεράστιες ευκαιρίες στην ήττα από  τους Γουλβς, είχαν περισσότερες τελικές στην ήττα από την Άστον Βίλα και προηγήθηκαν δις απέναντι στην Τότεναμ, η οποία τους ισοφάρισε με στατικές φάσεις. Η ομάδα του Φάρκε είναι ουραγός με 13 πόντους, στο -6 από τις θέσεις “σωτηρίας”, αλλά αδικείται ξεκάθαρα από τη βαθμολογική της θέση.

Η Κρίσταλ Πάλας, αφού ανέτρεψε το σκορ για να επικρατήσει με 2-1 εντός έδρας της Γουέστ Χάμ, απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα της Σαουθάμπτον με αρκετή δόση τύχης. Βρίσκεται στην 9η θέση με 27 πόντους και στο -4 από την 5αδα.

Η Νόριτς “καίγεται” για τη νίκη καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, παίζει καλά και κάτι της χρωστά η θεά τύχη τις τελευταίες εβδομάδες. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2.45.

Ευκαιρία για τους “κόκκινους διάβολους”

Στις 22:00, διεξάγεται το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του 2020 της Premier! Η παραπαίουσα Άρσεναλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι “κανονιέρηδες” δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, ακόμη και με την έλευση Αρτέτα στον πάγκο. Μετά βίας πήραν το 1-1 στην έδρα της Μπόρνμουθ και την Κυριακή ηττήθηκαν εντός έδρας από την Τσέλσι με 1-2. Πικρή ήττα, αφού προηγήθηκαν με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 13ο λεπτό και είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στη συνέχεια για να “καθαρίσουν” την υπόθεση νίκη. Ένα μεγάλο λάθος του Λένο επέτρεψε την ισοφάριση στο 83’ και πέντε λεπτά αργότερα ο Έιμπραχαμ έκανε το 1-2. Αυτή ήταν η 3η σερί εντός έδρας ήττα για την Άρσεναλ και το 6ο διαδοχικό παιχνίδι που δε νικά στο Emirates!

Η Γιουνάιτεντ από την άλλη μετρά μόλις μία ήττα στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και έχει πλησιάσει στο -4 από την 4αδα. Το Σάββατο πέρασε από την έδρα της Μπέρνλι με 0-2. Ο Μαρσιάλ εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος της άμυνας λίγο πριν το ημίχρονο και άνοιξε το σκορ και ο Ράσφορντ έκανε το 0-2 στις καθυστερήσεις, αφού ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Σε κάκιστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση η Άρσεναλ, έχει μεγάλα αμυντικά κενά, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι ταχύτατοι επιθετικοί των φιλοξενούμενων. Επιλογή μας το διπλό DNB, σε απόδοση 1.83. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...