ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πούγγουρας: «Τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας σε δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος του για τη νέα χρονιά είναι να φτάσει στον τελικό κυπέλλου με τους πράσινους.

Πούγγουρας: «Τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα χρονιά.

Πώς ήταν για σένα το 2019 που στους τελευταίους του μήνες ήσουν βασικός κι αναντικατάστατος; «Για μένα ήταν μία χρονιά διαφορετική από το καλοκαίρι και μετά. Στην αρχή της όντως δεν έπαιζα πολλά παιχνίδια. Μετά μέσα κι από τα φιλικά καθιερώθηκα. Αν το δούμε γενικά πάντως, αναφορικά με την ομάδα δηλαδή, δεν νομίζω πως το 2019 ήταν μία χρονιά που είχε θετικό πρόσημο. Ήταν μία αρνητική χρονιά. Προσπαθούμε, κάνουμε τα πάντα για να το αλλάξουμε αυτό. Θέλω να πιστεύω πως το νέο έτος θα είμαστε πολύ καλύτερα».

Οι προσδοκίες σου από το 2020; «Να πάμε σε έναν τελικό Κυπέλλου. Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Να παίρνουμε νίκες μέσα από καλές εμφανίσεις, μέσα από όμορφο ποδόσφαιρο».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.401 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό… «Είχαμε παίξει και την προηγούμενη σεζόν τέτοια ματς. Το κάναμε και την τρέχουσα, όπου το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου ήταν πολύ σημαντικό για μας. Θεωρώ πως θα τα πάμε καλά».

Όσο για τη γιορτή της ομάδας: «Ήταν πολύ όμορφα. Πιστεύω δώσαμε χαρά σε όλα τα παιχνίδια που ήρθαν. Πρέπει να έρχονται μικρά παιχνίδια ακόμα πιο κοντά στον σύλλογο. Περάσαμε πραγματικά ωραία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...