ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρωτοχρονιά στο παρκέ για τον Παναθηναϊκό

Με προπόνηση την πρωτοχρονιά συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Παναθηναϊκός.

Πρωτοχρονιά στο παρκέ για τον Παναθηναϊκό

Με προπόνηση την πρωτοχρονιά συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη ρωσική ομάδα μεθαύριο και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Ετσι, λοιπόν, σήμερα το πρόγραμμα είχε προπόνηση στο ΟΑΚΑ με τον Ρικ Πιτίνο να είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες κανονικά.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα προπονηθεί άλλη μια φορά και θα αναχωρήσει για την Ρωσία και το Καλίνινγκραντ το πρωί της Πέμπτης. Το παιχνίδι θα γίνει την Παρασκευή στις 19:00.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.138 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...