ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η μεταγραφική προτεραιότητα του Ρόκα και όσα ισχύουν για Κόντε

Ολες οι τελευταίες κινήσεις του Τσάβι Ρόκα για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, η προτεραιότητα και όλα όσα ισχύουν για τον Πέδρο Κόντε.

Η μεταγραφική προτεραιότητα του Ρόκα και όσα ισχύουν για Κόντε

Ολες οι τελευταίες κινήσεις του Τσάβι Ρόκα για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, η προτεραιότητα και όλα όσα ισχύουν για τον Πέδρο Κόντε.

Η νέα χρονιά μπήκε και ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τη μεταγραφική του ενίσχυση, πλην των άλλων θεμάτων τα οποία είναι “ανοικτά” και αναφερόμαστε, φυσικά, σε αυτά των ανανεώσεων και των αποδεσμεύσεων. Ο Τσάβι Ρόκα και οι συνεργάτες του έχουν αρκετές υποθέσεις να διαχειριστούν και θα δούμε τις επόμενες μέρες, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα όλων των συζητήσεων.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ξεχωρίζει περιπτώσεις και κάνει συζητήσεις για να έρθει η πρώτη μεταγραφή. Ξεκάθαρα, όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό, οι προτεραιότητες δεν είναι ο επιθετικός, αλλά η απόκτηση ενός χαφ και ενός εξτρέμ, παρά τα όσα αντίθετα μπορεί να λέγονται κατά καιρούς. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν αλλάζουν το αρχικό τους πλάνο. Βλέπουν ότι σε αυτές τις θέσεις έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και γνωρίζουν ότι ποδοσφαιριστής για τη γραμμή κρούσης αυτή την εποχή και με τα χρήματα τα οποία διαθέτει η διοίκηση δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Αν ο Ρόκα βρει κάτι καλό, τότε κίνηση θα γίνει. Οι προτεραιότητες, όμως, είναι οι θέσεις τις οποίες αναφέραμε.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει, τώρα, με το θέμα του Πέδρο Κόντε, το οποίο έφεραν στην επιφάνεια δημοσιεύματα από τα ΗΑΕ, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ασχοληθεί τώρα με την περίπτωση του πρώην επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, διότι πολύ απλά τα χρήματα τα οποία παίρνει ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να τα δώσει το “τριφύλλι”. Ούτε ο Ρόκα έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ούτε ο Γιώργος Δώνης. Το τι θα γίνει το καλοκαίρι είναι κάτι που θα το δούμε όταν θα έρθει η ώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.