ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το λάθος της Nova με τη βαθμολογία του Παναθηναϊκού στην Euroleague (pic)

Η NOVA παρουσίασε σαν... χαμένο τον Παναθηναϊκό σε σχέση με την περσινή σεζόν, αλλά συμβαίνει το αντίθετο.

Το λάθος της Nova με τη βαθμολογία του Παναθηναϊκού στην Euroleague (pic)

Στο πλαίσιο του pre game της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε παρουσιάστηκαν από τη NOVA κάποια θέματα που έκαναν συγκρίσεις των πεπραγμένων των ομάδων σε σχέση με την περσινή σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε και μια σύγκριση της βαθμολογίας των 16 αγωνιστικών της περιόδου 2018-2019 και της τρέχουσας περιόδου, 2019-2020.

Κάπου εκεί έγινε το… μπέρδεμα κι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσιάστηκε ως… χαμένος στη φετινή περίοδο ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Αντί για το -2 που παρουσιάστηκε από τη Nova στον σχετικό πίνακα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι στο +2 τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Διότι πέρσι στις 16 πρώτες αγωνιστικές είχε ρεκόρ 7-9 σε αντίθεση με τη φετινή σεζόν που έχει 9-7, όμως, στον πίνακα του συνδρομητικού καναλιού έγινε μπλέξιμο και έτσι τα ρεκόρ τοποθετήθηκαν ανάποδα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.