ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στη Φενέρ ο Νάναλι!

Η Φενέρμπαχτσε, μετά τον Τόμας, έκλεισε και τον Τζέιμς Νάναλι που επιστρέφει στα... χέρια του Ομπράντοβιτς, επιβεβαιώνοντας το ότι τα τουρκικά δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό δεν είχαν καμία βάση...

Στη Φενέρ ο Νάναλι!

Λίγες ώρες μετά το πολύ σημαντικό της διπλό στο ΣΕΦ, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φρόντισε να ενισχύσει πολύ σημαντικά το ρόστερ της, αφού «έκλεισε» τον Τζέιμς Νάναλι, που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.