ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τρόμος στη NASA: Σμήνος αστεροειδών απειλούν τη γη!

Έντονη ανησυχία στη NASA!

Τρόμος στη NASA: Σμήνος αστεροειδών απειλούν τη γη!

Το πιο εντυπωσιακό και ίσως πιο ανησυχητικό είναι πως η CNEOS παραδέχτηκε πως η ανακάλυψη των δύο εκ των τεσσάρων αστεροειδών έγινε μόλις την Πρωτοχρονιά του 2020, θέτοντας ευθέως το ζήτημα της ασφάλειας του πλανήτη από πιθανή σύγκρουση με άγνωστους έως σήμερα αστεροειδείς. Επίσης, στην περιγραφή των συγκεκριμένων αστεροειδών χρησιμοποιείται ο χαρακτηρισμός «σμήνος».

Η υπηρεσία CNEOS παρακολουθεί τον ουρανό για τυχόν επικίνδυνους αστεροειδείς, αλλά, λόγω της τεράστιας έκτασης του χώρου, είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί, γεγονός που εξηγεί εν μέρει γιατί δύο από τους τέσσερις αστεροειδείς εντοπίστηκαν μόλις χθες και 24 ώρες πριν από το πέρασμα τους από την τροχιά της Γης.

Οι δύο από τους τέσσερις είχαν ανακαλυφθεί πριν από ένα χρόνο αλλά οι δύο ανακαλύφθηκαν μόλις την Πρωτοχρονιά του 2020 οπότε και πήραν την σχετική ονομασία.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 58.938 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...