ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ριτζάκης: “Τα κάδρα υπάρχουν στο προπονητήριο και από την Τρίτη θα είναι στη θέση τους”

Θέση για τα κάδρα και τα μετάλλια που πετάχτηκαν πήρε ο προπονητής της πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Θοδωρής Ριτζάκης, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook.

Ριτζάκης: “Τα κάδρα υπάρχουν στο προπονητήριο και από την Τρίτη θα είναι στη θέση τους” | panathinaikos24.gr

Θέση για τα κάδρα και τα μετάλλια που πετάχτηκαν πήρε ο προπονητής της πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, Θοδωρής Ριτζάκης, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook.

Συμπληρώθηκε η οκτάδα του Κυπέλλου – Οι πιθανοί αντίπαλοι του τριφυλλιού
Συμπληρώθηκε η οκτάδα του Κυπέλλου – Οι πιθανοί αντίπαλοι του τριφυλλιού 530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπήρχε πριν από εμένα. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα υπάρχει κ μετά από μένα. Όσο καιρό θα είμαι υπεύθυνος στην πυγμαχία θα προσπαθήσω να έχω μια θετική προσφορά όπως είχα κ σαν αθλητής. Ένας θετικός κρίκος στην πελώρια ιστορική αλυσίδα του πιο ιστορικού συλλόγου της χώρας.

Η ιστορία του συλλόγου και οι προγενέστεροι από εμένα: Βαρθολομαίος, Βλασόπουλος, Χαρίσης, Αϊδινιώτης σίγουρα έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και τους σέβομαι απεριόριστα, και τιμάω τον καιρό που συνεργάστηκα μαζί τους και μόνο θετικά πράγματα αποκόμισα.

Αυτή την περίοδο στο γυμναστήριο γίνεται ανακαίνιση και εδώ και 10 μέρες είναι μέσα μόνο συνεργεία, μπογιατζήδες, ηλεκτρολογοι, υδραυλικοί, καθαρισμού. Προφανώς εκ παραδρομής πετάχτηκαν κάδρα που ΔΕΝ έπρεπε να πεταχτούν και ευτυχώς όπως με ενημέρωσε ο υπεύθυνος του γηπέδου τα κάδρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο προπονητήριο και από την Τρίτη που θα λειτουργεί το γυμναστήριο θα είναι στη θέση τους.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close