ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η αφύπνιση ενός παιχταρά… εκατομμυρίων

Ο Ουέσλι Τζόνσον έδωσε απαντήσεις. Ήρθε από τον πάγκο στην τελευταία περίοδο και αποδείχτηκε καθοριστικός. Με τρίποντα, άμυνες και ριμπάουντ.

Η αφύπνιση ενός παιχταρά... εκατομμυρίων

Ο Ουέσλι Τζόνσον καθόταν στον πάγκο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Έβλεπε τους συμπαίκτες του να προσπαθούν, να παλεύουν. Αρκετοί αναρωτήθηκαν γιατί μέχρι και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα δεν μπήκε στο παρκέ.

Εκείνη τη στιγμή, στο 36′, με τον χρόνο να τελειώνει και τον κλοιό να στενεύει, ο Πιτίνο έριξε το… κρυφό χαρτί στο παρκέ.

Ο Τζόνσον κλήθηκε, κρύος εντελώς, να μπει στο παρκέ και να αλλάξει την κατάσταση. Και το έκανε. Προτιμήθηκε αντί του Φριντέτ ή του Ράις. Ο Πιτίνο ήξερε πως εκείνος μπορεί να γυρίσει τα πράγματα. Και είδε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δύο καθοριστικά τρίποντα, ένα ακόμα πιο καθοριστικό επιθετικό ριμπάουντ, υπέροχη άμυνα πάνω στους Ρώσους. Ο Αμερικανός… είναι εδώ. Είναι το μεγαλύτερο κέρδος, μαζί με τον Μήτογλου, της βραδιάς. Εκτός φυσικά από τη νίκη.

Ο Τζόνσον είναι ένας παιχταράς που όταν… αφυπνιστεί θα κάνει τη διαφορά. Και ίσως το ματς στο Καλίνιγκραντ να αποτελέσει το… κουμπί που έπρεπε να πατηθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.