ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του ΕΣΚΑΝ στο Κορωπί

Αντιπροσωπεία του ΕΣΚΑΝ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και πήραν δείγματα από εννιά ποδοσφαιριστές.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του ΕΣΚΑΝ στο Κορωπί

Στο «Γεώργιος Καλαφάτης» βρέθηκε την Παρασκευή κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ. Οι δύο ελεγκτές του αρμοδίου οργάνου για το αντιντόπινγκ πήραν δείγματα από εννιά ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τα μετέφεραν στο εργαστήριο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνεργάστηκαν πλήρως και παρείχαν κάθε διευκόλυνση. Ο δειγματοληπτικός έλεγχος δεν διήρκεσε πολύ, ωστόσο προκάλεσε μικρή καθυστέρηση στην έναρξη της προπόνησης.

Ασφαλώς, η επίσκεψη του ΕΣΚΑΝ συνδέεται με το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να ελεγχθούν παίκτες του ΠΑΟΚ πριν το μεταξύ τους παιχνίδι και ο ΕΣΚΑΝ είχε επέμβει. Τώρα έδρασε αυτοβούλως, προφανώς στο πλαίσιο της ισονομίας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.