ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Αυτά ήταν τα κλειδιά για τη νίκη»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τους λόγους, χάρη στους οποίους ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό σήμερα!

Βόβορας: «Αυτά ήταν τα κλειδιά για τη νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόβορας στη NOVA:

«Με την επιλογή που κάναμε να αλλάξουμε τα σχήματα μέσα στη ρακέτα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματά μας ως τώρα. Όταν ελέγξεις τα ριμπάουντ ελέγχεις και τις κατοχές και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν έχεις 28 ασίστ και 8 λάθη σημαίνει ότι πασάρεις πολύ καλά. Ήταν κλειδί τα ριμπάουντ και το passing game. Στοχεύσαμε τις αδυναμίες της ΤΣΣΚΑ και οι 28 ασίστ και τα 8 λάθη έβαλαν βάσεις για τη νίκη.

Για να κερδίσεις εκτός έδρας και μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ πρέπει να έχεις παίκτες που θα κάνουν μεγάλο παιχνίδι. Σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα όπως η Ευρωλίγκα περιμένεις οι παίκτες να κάνουν step up. Ο Ντίνος δουλεύει κάθε μέρα στην προπόνηση. Πήραμε το πλεονέκτημα που είχε και μέσα από τη δημιουργία του Καλάθη μας βοήθησε με την παρουσία του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.