ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτός ο Παναθηναϊκός μπορεί τα πάντα!

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για ένα τεράστιο διπλό χαρακτήρα του Παναθηναϊκού στη Ρωσία που σημαίνει πολλά περισσότερα από δυο βαθμούς.

Αυτός ο Παναθηναϊκός μπορεί τα πάντα!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει από το Καλίνιγκραντ με ένα τεράστιο διπλό στις αποσκευές του το οποίο έχει πολλαπλή σημασία. Δεν είναι απλά οι δύο πόντοι στο σακούλι αλλά η δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ σε ρωσικό έδαφος, ο χαρακτήρας που έβγαλε η ομάδα τόσο στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας όσο και στην παράταση και φυσικά η αντίδραση μετά από τις συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...