ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Η εξάδα και το πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός με τη μεγάλη του νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εδραιώνεται στην 6η θέση και δείχνει ότι μπορεί και ακόμη ψηλότερα.

Παναθηναϊκός: Η εξάδα και το πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός με τη μεγάλη του νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εδραιώνεται στην 6η θέση και δείχνει ότι μπορεί και ακόμη ψηλότερα.

Οι “πράσινοι” πήραν ένα σπουδαία αποτέλεσμα χθες κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Ενα αποτέλεσμα που ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του το έψαξαν και απέναντι στη Μακάμπι και απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Τελικά, το βρήκαν στο Καλίνιγκραντ και με αυτή τη νίκη το “τριφύλλι” φαίνεται να εδραιώνεται στην 6η θέση, έχοντας ρεκόρ 10-7, τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στην 5η με 11-6, ενώ στην 7η είναι η Αρμάνι Μιλάνο με 9-8.

Μια Αρμάνι την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, στο Μιλάνο. Αν φτάσει σε μια δεύτερη σερί επικράτηση, τότε θα κάνει αποφασιστικότατο βήμα για την εξάδα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το Μιλάνο, οι “πράσινοι” υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου και στη συνέχεια τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ακολούθως, φιλοξενούν τη Βιλερμπάν και στη συνέχεια αγωνίζονται με τη Βαλένθια εκτός έδρας.  Αμέσως μετά, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Βελιγράδι για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια με Ζενίτ και Μπαρτσελόνα, το εκτός με τη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Στη συνέχεια, οι πράσινοι φιλοξενούν την ΤΣΣΚΑ και μετά πηγαίνουν στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ.

Στις 19 Μαρτίου αγωνίζονται με την Άλμπα στο Βερολίνο, έπειτα φιλοξενούν τη Χίμκι, ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την Εφές, το εντός με τη Μακάμπι και τέλος το εκτός με την Μπασκόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.