ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Αξίζαμε τη νίκη με την ΤΣΣΚΑ»

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ αλλά και την επικείμενη με την ΑΕΚ.

Μήτογλου: «Αξίζαμε τη νίκη με την ΤΣΣΚΑ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνος Μήτογλου:

«Καλησπέρα σας,

Επιστρέφουμε από το Καλίνιγκραντ. Μια πόλη διαφορετική την οποία κανένας μας δεν είχε επισκεφτεί στο παρελθόν. Σίγουρα αυτή μας η επίσκεψη μας έφερε γούρι καθώς πήραμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της ΤΣΣΚΑ.

Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς το οποίο κρίθηκε στην παράταση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και καταφέραμε να κερδίσουμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ που οδήγησαν τον αγώνα στην παράταση όπου επίσης ήμασταν εξαιρετικοί.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.254 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θεωρώ πως αξίζαμε να κερδίσουμε. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου και πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Λίγες ομάδες παίρνουν κερδίζουν εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ αλλά θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η χαρά μας πρέπει να κρατήσει για λίγες μόνο ώρες. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ και ειδικά στην έδρα της αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε σε ίδιους ρυθμούς, να παίξουμε με σοβαρότητα για να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.