ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή για το ντέρμπι: Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο

Με όλους τους παίκτες διαθέσιμους ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Δείτε την αποστολή και τα πλάνα του Δώνη. Εκτός και πάλι ο Κολοβός.

Η αποστολή για το ντέρμπι: Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό (05/01, 19:30) ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης ενώ ο Σέχου δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τη λίστα της αποστολής για το ντέρμπι.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.143 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτή είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Εκτός αποστολής από το ντέρμπι είναι και πάλι ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος φαίνεται πως είναι εκτός πλάνων του Δώνη αυτό το διάστημα, μιας και στα τελευταία παιχνίδια είναι συνεχώς εκτός επιλογών.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα με Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Γιόχανσον. Ανυντικά χαφ τους Δώνη και Κουρμπέλη, μπροστά τους τριάδα με Χατζηγιοβάνη, Ζαχίντ και Μπουζούκη και στην κορυφή τον Μακέντα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...