ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Παναθηναϊκός ταπείνωνε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης (vid)

Ηταν 2 Μαρτίου του 2014, όταν ο Παναθηναϊκός έκανε πλάκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», επικρατώντας 3-0 του Ολυμπιακού και ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά.

Όταν ο Παναθηναϊκός ταπείνωνε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης (vid)

Ολος ο Τύπος και οι… ειδικοί έκαναν λόγο για σχεδόν άνετη επικράτηση των Πειραιωτών, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζητούσε από τους παίκτες του, επιτακτικά, τη νίκη για τη φιέστα και τη διατήρηση του αήττητου. Ελα, όμως, που λογάριαζαν χωρίς τον… Μάρκους Μπεργκ και την παρέα του;

Οι «πράσινοι» του Γιάννη Αναστασίου, με τρομερή τακτική πειθαρχία και προσήλωση στον στόχο, παίρνουν τη νίκη με 3-0 και κάνουν… μπάχαλο το «Γ. Καραϊσκάκης», που αποδοκιμάζει από το ημίχρονο κιόλας. Ο Πράνιτς ανοίγει το σκορ στο 44’, για να κάνει το 0-2 ο Μπεργκ στο 67’. Τον θρίαμβο «υπέγραψε» ο Αμπέντ στο 88’, με εκτέλεση φάουλ!

Ολοι θυμόμαστε την… αγανάκτηση του ερυθρόλευκου οπαδού στο γήπεδο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.