ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ηττα από την ΑΕΚ σε ματς – θρίλερ

Ο Πααθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 100-97 από την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, έπειτα από χορταστικό επιθετικά παιχνίδι. Πληγωμένοι από την άμυνά τους οι πράσινοι.

Ηττα από την ΑΕΚ σε ματς - θρίλερ

Ο Πααθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 100-97 από την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, έπειτα από χορταστικό επιθετικά παιχνίδι. Πληγωμένοι από την άμυνά τους οι πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική της basket league. Οι πράσινοι, λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, ηττήθηκαν με 100-97 ως τυπικά φιλοξενούμενοι στο ΟΑΚΑ, πληρώνοντας τις γνωστές τους αδυναμίες στην άμυνα, απέναντι σε μια Ενωση, η οποία είχε εξαιρετικά ποσοστά από τη γραμμή του τριπόντου.

Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο ήταν εμφανώς κουρασμένοι και παρά το γεγονός ότι στο τέλος πήγαν να κάνουν την ανατροπή, έφυγαν από την αναμέτρηση δίχως το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το τριφύλλι ξεχώρισαν οι Καλάθης (20 π., 7 ασ.) και Ράις που είχε 19 πόντους. Ο Μήτογλου σταμάτησε στους 14, ενώ 11 είχε ο Παπαπέτρου και 10 ο Φριντέτ.

Τα δεκάλεπτα: 32-28, 63-54, 85-77, 100-97

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...