ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο δύσκολο πρόγραμμα»

Ο Ρικ Πιτίνο στάθηκε στο δύσκολο πράσινο πρόγραμμα.

Πιτίνο: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο δύσκολο πρόγραμμα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Πιτίνο:

«Η ΑΕΚ έπαιξε περίφημα, άξιζε τη νίκη. Έβαλε μεγάλα σουτ. Είχε 18/31 τρίποντα και με τέτοιο ποσοστό εμείς δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, παρόλο που είχαμε την ευκαιρία μας στο τέλος.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε το ποστ, αλλά στην ΑΕΚ αξίζουν συγχαρητήρια για το πώς μας αντιμετώπισε. Ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη, εμείς πάλι όχι. Δεν έχω ξαναδεί τόσο δύσκολο πρόγραμα, να παίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι μετά από ένα κουραστικό ταξίδι στην Ρωσία. Δεν κάναμε ουσιαστικά προπόνηση. Αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αυτοί προετοιμάστηκαν καλά. Πράγματι δεν ποστάραμε καλά, όταν έκαναν αλλαγές.

Είμαστε χαρούμενοι με τον τρόπο που βελτιωνόμαστε. Δεν χρειαζόμαστε δικαιολογίες, γιατί αυτό δείχνει αδυναμία. Καμά φορά το πρόγραμμα δεν λειτουργεί προς όφελος σου. Το ίδιο συμβαίνει και στο ΝΒΑ και στο NCAA. Αυτή είναι μια διδακτική ήττα για μας, γιατί δείχνει ότι αν δεν είσαι καλά προετοιμασμένος, θα χάσεις. Ας πούμε ότι παίζουμε καλά με το Μιλάνο και νικάμε και μετά παίζουμε στην έδρα μας και νομίζουμε ότι θα νικήσουμε επειδή παίζουμε στην έδρα μας. Είναι κακή νοοτροπία αυτή και γι’ αυτό λέω ότι η σημερινή ήττα ήταν καλή.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι σπουδαίοι, η ομάδα έχει πολύ καλή παρουσία και στο BCL. Όλοι προσπαθείτε να βρείτε γιατί χάσαμε. Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη, ο κόσμος ήταν υπέροχος, έπαιξε καλά και κέρδισε. Είναι κρίμα που ο Ολυμπιακός δεν παίζει στο πρωτάθλημα, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα, δεν είναι δική μας δουλειά.

Τον Φριντέτ τον χτύπησαν στην άμυνα με ποστ και δεν πιστεύω ότι αν επαιζε περισσότερο, θα έκανε τη διαφορά. Είχε πρόβλημα στην άμυνα. Το κάνουν κι οι προπονητές. Ρωτάνε τι θα γινόταν αν έπαιζε αυτός ή εκείνος περισσότερο… Αυτές είναι ερωτήσεις για losers. Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα και κέρδισε. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Η ΑΕΚ αξίζε τη νίκη. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και κέρδισε. Σταματήστε να ψάχνετε αιτίες γιατί συνέβη. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Δώστε της συγχαρητήρια.

Προερχόμαστε από το καλύτερό μας παιχνίδι φέτος με την ΤΣΣΚΑ. Απόψε δεν παίξαμε καλά. Κάναμε μόλις 4 κλεψίματα, είχαμε τα λιγότερα deflections σε όλη τη σεζόν, κι όλοι κοιτάζουν την επίθεση. Είναι καλή ήττα, γιατί δεν ήμαστε προετοιμασμένοι. Κάναμε όμως μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψουμε, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και νίκησε. Δεν θα αφήσουμε αυτό το παιχνιδι να μας πάρει από κάτω. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε το Μιλάνο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.