Δεν γίναμε σοφότεροι από το ντέρμπι αυτό. Απλώς είδαμε μαζεμένα όλα όσα γνωρίζαμε. Ο Παναθηναϊκός ακόμη και στα χειρότερά του συνεχίζει να κοιτάει στα μάτια όλους τους μεγάλους αντιπάλους, ενώ ο Ολυμπιακός έπρεπε πάση θυσία να το πάρει το ματς και το πήρε. Με τον… τρόπο του. Γιατί ΜΟΝΟ έτσι μπορεί.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. ΟΚ. δεν σημαίνει αυτό ότι έπρεπε σώνει και καλά να κερδίσουν, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους παίρνει αυτό που αξίζουν, να μην σου δίνει τέλος πάντων αυτό που δικαιούσαι.

Δύο φάσεις πέναλτι υπήρξαν στο 0-0. Μέχρι και ο… Σιδηρόπουλος τα είδε και έστειλε τον Φινλανδό στο Var. Αυτός όμως δεν ήθελε να μπλέξει. Που να τρέχει στα αυτόφωρα και στα κρατητήρια βραδιάτικα… Ακόμη και ένας χαζός καταλαβαίνει ότι είναι ΑΛΛΟ ματς αν ξεκινήσεις με 0-1 ή 0-2 και άλλο με 1-0. Αλλά είπαμε. «Επρεπε» να κερδίσουν και κέρδισαν.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να μην μπορεί να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Φτύνει αίμα για να βάλει ένα γκολ και πετάει στα σκουπίδια την κατοχή και την καλή κυκλοφορία που έχει αλλά και τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Και δεν έχει επίσης και βάθος. Δείτε τι είχε ο ένας προπονητής στον πάγκο του και τι άλλος. Αν και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας ο MVP δεν ήταν κάποιος παίκτης αλλά ο διαιτητής. Ως συνήθως. Κλασικά εικονογραφημένα…

Πάμε και σε κάτι άλλο. Το πρόβλημα με τα χειρουργεία δεν λύνεται με τις φωνές. Ούτε η μούγκα όμως βοηθάει. Μάλλον το επιδεινώνει. Δεν είναι δυνατόν ΠΑΛΙ να σε σφάζουν στο γόνατο και να μην λες λέξη. Ούτε ως διοίκηση με επίσημη ανακοίνωση ούτε ως προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Δεν με νοιάζει και δεν το λέω επειδή έβγαλε ο ΠΑΟΚ. Αναμενόμενο ήταν καθώς είχε «ποντάρει» πάνω σου. Μήπως μετά την… παράταση στην Τούμπα δεν έσκουζαν υπέρ μας οι Ολυμπιακοί; Δεν μας αγάπησαν, ούτε για το καλό του ποδοσφαίρου τα λέγανε. Την πάρτη τους κοιτάνε… Το θέμα είναι ΕΣΥ τι κάνεις και δυστυχώς αποφεύγεις μέχρι και τα βασικά.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου